Morgonpromenad

16 April 2020

Jag försöker promenera varje morgon, även när jag inte promenerar iväg barnen till skolan. Det är otroligt skönt och det funkar – efteråt går det bra att komma igång med jobbet.

Nya tillfälliga vägen till skolan är snart klar. Sen stänger de den ”vanliga” vägen och upplåter den exklusivt till byggtrafiken när de bygger ett stort bostadsområde och (viktigare) den nya skolan. 🙂 Skolan som de skulle bygga redan på 60-talet när de först rivit den gamla skolan och ställt upp de baracker som idag utgör skolan. De skulle ju bara stå där ”ett par år” till den nya skolan byggts… Nu så här drygt 50 år senare är det flera generationer barn som gått skola i dessa baracker och det märks! Men eftersom flera av de barn som gått på skolan numera jobbar som lärare på samma ställe så kan man ju säga att byggnadsskicket har mindre att göra med kvaliteten på lärandet än man kan tro! <3

Det är viktigt att komma ut och få lite pollen i ögonen… [SUCK]

Det syns inte riktigt men det RINNER och KLIAR, känns ju idiotiskt. Men nyttan med promenaden trumfar nog även dessa symptom!