Experiment

20 Januari – 6 Februari 2020

Jag fick ett infall under ett utslag av ”mat-tröttma” och beställde ”Årstidernas Vegetariska låda för 1 person”. 😀 Tanken var att få lite idéer på nya recept och så att göra den där ’barnlösa’ veckan lite nyttigare OCH enklare…

Första lådan dök upp och var väldigt innehållsrik!

Kylvarorna levererades i en frigolitlåda med is.

Matvarorna var fräscha!

Varje låda innehåller alltså mat för en person i fyra dagar. Varje portion räckte absolut till två – någon delade jag med barnen och de flesta fick bli lunch dag två.

Först blev det pizza. Jag mjukstekte rödlök och smörade på creme fraiche på den utkavlade (färdiga) degen, på med massor med ost och kryddor.

Den blev JÄTTEGOD!

Låda nummer två.

Första veckans meny var helt fantastisk! Andra veckan var helt OK. Tredje veckan gav jag bort (reste också bort).

Sen avbeställde jag prenumerationen på matlådor för HUR det än är så var det lite för mycket jobb! 😀 Jag är ovan med att laga mat de veckor jag inte har barnen och tycker dessutom egentligen inte att det är speciellt roligt…

Men det var ett njutbart test! 😀