Sommarfest på jobbet

Varefter väderleksprognosen blev tydligare (och närmare i tiden) skruvade vi ned ambitionerna på vår sommarfest på jobbet. 😁

Det slutade med en ”picknick” (buffé) på kontoret, med en aktivitet som tacksamt nog kunde utföras både utomhus och inomhus.

Det blev jättebra!! 😍

Vår kontorsadmin hade hittat en firma som kom med ett jättepussel på temat teambuilding. Det passade ju bara SÅ bra! 😊 Vi åt en massa god plockmat och slog tidsrekordet med jättepusslet, vi samarbetade fantastiskt bra och blev precis lagom svettiga.

Efteråt pusslade vi vidare på ”kontorspusslet” på 3000 bitar. Vilken samling älskvärda nerdar jag jobbar med alltså! 😍

Jag kan bara VARMT rekommendera att använda ett ledigt bord till pussel på jobbet för er som har ett! Sedan vi började med det har jag sett programmerare stå där i djup koncentration tillsammans med en medarbetare från säljavdelningen, en supporttekniker med någon på konsultavdelningen etc etc. Sen går man och sätter sig och jobbar igen, med något fräschare hjärna än innan. Utan att man märkt det har man teambuildat sig med någon man annars inte alls jobbar så nära. 😍