Mystimme

När det var dags att varva ned för kvällen hittade jag ett av Davids många fantastiska LEGO-byggen som var lite kraschat. Jag kollade lite på det och frågade David om en bit som såg ut att saknas. Han hakade på och vips var vi i gemensam felsökningsmode. Kan berätta att det är MYCKET svårare att reparera ett bygge än att bygga det från grunden! Nu tog vi fram ritningarna på min telefon och vilken seger när vi fick till det! Det är fantastiskt att jobba med David!

Han utbrast – ”det här var jättekul mamma” där vi satt, kändes fint! 🙂 Tobias hovrade runt oss ett tag, hjälpte till även han. Lite senare tog vi fram ett par av Tobias största byggen och ställde upp på nymonterad hylla. Jag tror jag skall schemalägga lite mer LEGO här framöver! 🙂

Ett svar till “Mystimme”

  1. Jestanes vilka projekt, blir roligt att se Davids bana i yrkeslivet, bäge pojkarnas för resten, han bygger ju också