Trötta turister

Det var fullt med is i vattnet utanför Helsingfors. Barnen var sugna på slush… 🙂 Vi duschade och värmde oss i hytten, tog på finkläder och sen var det dags för drinkar! 😀 Två ”lille skepparen” och en ”kapten svartskägg” ur barnmenyn. Satt som en smäck. 🙂

Sen hann vi ned i lekrummet en stund och så var det dags för mat.

Barnen hade full koll på vad som var gott så Ellan fyllde snabbt tallriken med prinskorv, köttbullar och kyckling och ytterligare en tallrik med pannkakor och högg in medan jag hämtade mat till mig själv. Tobias hämtade massor med sushi och tapas, sen var han nöjd och ville gå.

När jag satte mig och åt somnade Ellan…

Tur som var gick det fint att bädda ned henne på två stolar och Tobias spelade på min telefon, så jag fick i mig lite (mycket) mat…

Bara att bära hem den tröttaste turisten. Det närmaste jag kom båtens nattliv var när jag smög till baren för att köpa en hett efterlängtad slush till Tobias. 😀

Häftig slush med lysande isbit! 🙂

Ett svar till “Trötta turister”