Extremt motvillig vila

Efter lunch kroknade Ellinor ihop och hennes humör dök till extremt låg nivå. Igår fick hon vara uppe sent och ikväll hade jag tänkt att hon skulle få se på Mello som går ganska sent, så planen var att lura henne att vila en stund idag.

Eftersom humöret dök så passade det bra att förpassa henne till sängen en stund…

Men HIMMEL vilka protester!

Tårarna sprutade och hon var rosenrasande! Ett tydligt tecken på att vila behövs. Jag lade henne i sängen och slog på vilomusik, smekte henne en lång stund men jag hör ännu hur hon stökar på däruppe, i säng visserligen men ändå. Men men, hon får någon form av vila i alla fall! 🙂

[Första koll: Full fart i rummet, sparkade boll] 

[Andra koll: Mötte henne i hallen ”men jag är inte trött”]

[Tredje koll: Mitt på golvet i rummet ”jag är pigg nu”]

[Fjärde koll: (se nedan)]

Allt som allt en process om 15 minuter. 🙂

Nu gäller det bara att sömnen blir lagom lång!

Ett svar till “Extremt motvillig vila”

  1. Lillvännen, bara det stannar av en liten stund så smyger han fram, John Blund

    Kramar