Vältajmat

Mina kollegor hade julehygge (lilla julafton) just idag. 😀 Känner att jag inte kunde ha prickat mer rätt. 🙂

Sen kunde jag inte låta bli att skratta när jag såg dukningen, med en flaska per person… Only in Denmark! 😀

..sen visade det sig att flaskorna var en del av julklappen, så riktigt så urartat blev det ju inte! 

Fick smaka en typisk Dansk jul-efterrätt ”æbleskiver” (https://sv.m.wikipedia.org/wiki/%C3%86bleskiver) som var fantastiskt gott och avnjöts med sylt, florsocker och glögg till. Skall kanske ge mig på att prova göra det hemma till nyårsfika? 🙂

2 svar till “Vältajmat”

  1. Det ser ju utstuderat ut, komma till julfesten, jo det är lite andra vanor i Danmark, det såg jag ju när jag var där, Gammeldansk till frukost och lunch, det var ingen som bangade för det 🙂
    kram