Skämsrensning

Om det kändes riktigt gott att ge bort mat i veckan så känns det riktigt skämmigt att kasta bort en massa mat idag…

Jag och S skall köpa en kvarts ko av en kompis kompis och behöver röja fram plats i frysen. De två tjurarna som just gått till slakt har gått och dragit tillsammans med en kollegas hästar, har haft ett gott liv utan antibiotika och gldningsmedel i fodret och har förhoppningsvis gott kött på benen. 🙂

Men så himla mycket smoothies jag måste ha tänkt göra! 😀 Flera förpackningar fryst mango som hade bäst före 2014. Enkelt att konstatera att mina lussebullar verkligen var hemska också, eftersom de lever ännu… Men nu åker de! Jättemärkligt också hur precis alla frysta lunchlådor ser exakt likadana ut… Helt omöjligt att se vad som är i! 

Skönt att rensa, nen skämmigt att jag inte kunnat planera bättre!

Ett svar till “Skämsrensning”

  1. Väldigt mycket mat, finns det ingenstans där du kan lämna in påsen, läste eller såg på tv om en affär där hos dig som tog emot och delade ut sådan där mat, lite gammal men har ju legat kall, kolla med Röda Korset eller nån
    kram