Liten tjej på kalas

Jag stal en suddig bild av en liten modig tjej på sitt första kalas utan föräldranärvaro. Hon har heller aldrig varit hemma hos en kompis utan att vi varit med (hänger ju ihop med att hon fått lov att umgås en del med mina kompisars barn…). 🙂 Men nu börjar det ju bli dags, stora lilla tjejan… 🙂

Hela kvällen igår var hon övertygad om att hon inte ville gå på kalas för att hon – inte kände någon där – inte var kompis med födelsedagsbarnet (de bråkade under dagen tydligen) – inte visste hur huset såg ut – inte ville vara utan mig. Samtliga rädslor HELT logiska (och jag måste erkänna att samma tankar rätt ofta far genom mitt eget huvud i samma situation). Men idag var det mer pepp och hon var mån om att paketen skulle bli fint inslagna och kortet välklistrat (hemmagjort).

Så kom vi överrens om att jag kunde åka och handla lördagsgodis _en liten stund_ medan hon var där, och det gör jag nu. 

Blir spännande att höra vad hon tycker sedan!

Ett svar till “Liten tjej på kalas”

  1. Oj vad mycket gott på tallriken, kanske därför man ser ett så brett leende, hela ansiktet lyser ju på barnet
    Kramas henne 🙂