INTE trött

Ellinor drog iväg i bilen efter vi lämnat av matkassarna. Jag bar in henne och mumlade lugnande förhoppningsfulla ord om hur sköööönt det skulle bli att få sträcka ut sig i sängen och sova sköönt.

Inte då.

ARG dam vaknade och ville ABSOLUT inte gå och sova. Tårar, skrik och vilda protester fick gå in i vardagsrummet istället för upp i pyjamasen.

Jag packade upp skolväskor och städade undan. Det blev förunderligt tyst i vardagsrummet.

”Inte det minsta trött” Ellinor vaknade inte igen förrän jag tog av henne kläderna i hennes egen säng. Då vidtog TÅRAR och PROTESTER igen, hon var inte alls trött! Jag tippade omkull henne på kudden, torkade tårarna och pussade kinden godnatt och innan jag lämnat rummet sov hon gott. 😀

Viljan är stark i den där. Men inte starkare än sömnbehovet tack och lov! 😀

Ett svar till “INTE trött”

  1. Tänk vad fint, somnar på kudden fast hon inte är trött, hon är fin, krama henne 🙂