Familjemiddag på Tiger

Ellinor spenderade dagen på MoS med släkten från Norge. David, S och jag hämtade möbler på kontoret. Morfar och jag röjde och möblerade förrådet (David spelade, vi glömde lördagsgodis i hastigheten). Tobias, S och R åkte till IKEA och köpte köksdelar. Norska familjen hjälpte till att lasta ur. Sen sammanstrålade vi på Tiger för välförtjänt lördagsmiddag.

De glömde Ellans mat! 😀 Hon bröt stillsamt ihop över orättvisan i detta…

Vi andra fick mat och den var god som vanligt. 🙂

Men sällskapet var ändå det bästa! 🙂

Mätta och nöjda och möra och helt redo för sängen rullade vi därifrån när de sparkade ut oss (de stängde). 🙂

4 svar till “Familjemiddag på Tiger”

 1. Det var så koselig å få låne Elli, er ikke hver dag jeg tester alle pudder i sminke avdelingen på HM? Vi ble veldig fine og fikk oss en god latter?( men glemte å fotografere ?) eller så hadde vi en super kveld på Tiger. For å bruke Tobias sitt utrykk:det var fett kul??

 2. väldigt trevlig kväll och det till stor del beror på den norska släkt som vi blivit hopvirkade med, tack Stig, Maten var som alltid väldigt god, det enda som var lite snål tilltaget var tiden, stängningsdags kom alldeles för snabbt
  Lev väl på andra sidan gränsen 🙂

 3. I knmow this if off topic but I’m looking into starting
  my owwn blog annd wass wondering what all is required to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours wkuld cost a pretty
  penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% positive.
  Any tips or advice would be greatly appreciated.
  Many thanks http://mocarny.eu/1y