9-årskalas

Klockan ett fullständigt drällde det in barn till kalaset och pang så var vi igång! 12 barn plus Elli, fikat gick åt, snacks och godis räckte. Vi slog igång Youtube som broms på leken när det stojades för mycket. 😀

Jag hyrde in en kollegas barn som lekfixare och de behövde lite hjälp med en del praktiska detaljer, men i övrigt var det skönt att låta dem styra upp lekarna medan S och jag fixade förtäring och allt runtomkring (halk nedför trappan, nerfskott i ögat, vakt av toadörr och allmän support). 🙂

Tobias fick jättefina presenter och var jättenöjd med kalaset. 🙂

Ett svar till “9-årskalas”

  1. Det är ju tur att Youtube sätter broms på alla, tänk om dom fortsatt….
    Fint grepp det där att hyra lekhjälp av grannbarnen, dom är ju van och så kan dom kanske styra upp innan det går för långt med lekarna 🙂