Väsbyfestivalen

Idag fyllde tågstationen 150 år. Det firades med ett riktigt kalas nere vid stationen. 

Hoppborg de-luxe för barnen, kramlotteri, utställning, godis, mer hoppborg, ett par mer eller mindre kända artister på scen, trollkarl, ansiktsmålning, lyftkran och en miljon ballonger.

Men bäst av allt – man kunde åka ångtåg tur och retur Märsta! 🙂

SÅ himla fint tåg! 

Efteråt studsade barnen i alla hoppborgar. Ellinor trodde inte riktigt på det hela och hängde med mig, klokt tycker jag då det var hysteriskt mycket barn där (inte när jag tog bilden dock).

Sen köade vi läääääääänge till ansiktsmålningen. De var suveränt duktiga! Ellinor blev så glad och mest imponerande av allt var att hon stod i den där kön i över en halvtimme utan att klaga!!

Pojkarna dillade omkring och väntade tålmodigt de också, men när de upptäckte att det fanns gratis popcorn så var det fröjd och frid. 🙂 De passade även på att ta en tur med den glade sky-lift föraren. Senare gjorde David om det tillsammans med Ellinor.


Lagom utmattade styrde vi efter en sista runda i studsborgarna stegen hemåt, ny vecka väntar.

Ett svar till “Väsbyfestivalen”

  1. Vilken intressant dag och så åka ångtåg till råga på allt annat, fina bilder inifrån vagnarna, rena och välhållna, trevlig lokförare som såg ut att trivas med tillvaron.
    nu fick man ju se Ellies nyklippta frisyr, fantastiskt söt hon är, tycker jag, som hennes bröder. Dom ser ju ut att ha haft en jättekul dag, ballonger hoppborgar , fria popcorn och ansiktsmålning
    Hon såg lite dämpad ut i början Ellie men det var väl till hon vant sig med folkmängden
    krama dom