Älskade pojke


Sju år idag. Klockan sex minuter över fem föddes du, 16 timmar tog det för min kropp att förstå hur den skulle släppa taget. Det var förstås sommar, det hade varit precis lika varmt som den här sommaren har varit. Moster och kusinerna hade varit hos oss i några veckor, ivrigt väntande att du skulle komma. Men de fick åka hem utan att ha träffat dig. Sen kom farmor och då kom du också. Det var väldigt fullt på förlossningen när du föddes, pappa fick inte sova över med dig och mig utan vi sov vår första natt tillsammans bara du och jag (och en annan mamma med sin bebis). Efter den första natten fick vi åka hem. Du blev lillebror. Tobias blev storebror. Pappa och jag blev tvåbarnsföräldrar. Det var stort.

2 svar till “Älskade pojke”

  1. Fantastiskt bra skrivet, fast det finns en diskrepans som vi tar sedan.
    Det är ju en levnadsglad kille som såg dagens ljus där för drygt sju år sedan, hoppas att framtiden blir lika ljus som hans sinnelag