Varma dagar


Ellinor och jag hämtade Tobias från Sommarlägrets sista dag, hon loggade ut halvvägs och vaknade inte förrän Tobias var i bilen.
Tobias hade haft en fin sista dag, de hade lekt utomhus och tävlat i diverse lekspel. Han bubblade över av allt att berätta, de hade varit i lag, fått pris och han hade fått en kompis som hette Gustav och de hade cyklat en mil. Till lunch hade de fått grillade hemgjorda hamburgare med hembakt bröd – helt tydligt minnesvärt gott (han brukar inte prata om mat annars). När jag frågade om han ville gå på läger nästa år igen var svaret ett rungande ”ja!”. Det var så positivt att vi firade med en glass vid ”vinkande gubben” (en lokal pizzerias flaxande reklampelare). Så varmt så glassarna smälte innan vi hann äta upp dem. Så så skönt!

Ett svar till “Varma dagar”

  1. Tobias verkar ju ha kommit ut och i kontakt med andra barn, långcykling, bara det 🙂 och sedan varmt så glassen smälter, påminner ju om Ayers Rock, sommaren har kommit, skönt