Out like a light


Ellinor somnade innan andra sången på hennes spellista börjat och innan jag hunnit säga godnatt. Det var skillnad det från igår då hon helt oförklarligt var vaken till 23! Hon var helt stillsam, rumsterade med kuddar och funderade lite fram och tillbaka (”Var hälsade Lucas på Blixten?”). Men ikväll var hon trött! Hon har lekt väldigt fantasifullt idag… Hon ropade på mig när jag stod och lagade mat, jag hörde något om ”det kom vatten på golvet när jag hade varit på pottan..” och rusade upp. Där uppe väntade en mycket olycklig men fokuserad tjej som hade lyckats tömma nästan en helt ny toarulle i toaletten. Toaletten hade svämmat över när hon spolade och sen försökte hon torka upp det och hade lyckats få ned så mycket toalettpapper i tvättstället att det blivit stopp och det rann vatten genom avrinningshålet (varför kranen var på kan jag ju bara fantisera om). Så det var toalettvatten över hela golvet och en olycklig unge… Jag tror hon fattade att det där med mycket papper i toaletten nu dock!

Ett svar till “Out like a light”