Spelprinsessa


Tål att tänkas på det här med spel. Nu tittar Ellinor på YouTube (”Spiderman & Elsa” en helt tossig genre filmer), David spelar, Tobias spelar och jag, jag har inte så himla mycket att göra. Vad är det som händer när vi INTE spelar nu? 100% ökning av konflikter? Jag kan inte svara på det, måste nog ha ett längre speluppehåll för att se den kopplingen. Men jag tror att kopplingen snäll=speltid kan fungera för pojkarna just nu. För vi lyckades handla mat idag och bara tre gånger fick jag lov att påminna om vad det var för pris som hängde i änden av ett gott beteende (gott beteende = juste brorsa/god son). Jag ser det som en seger.

Ett svar till “Spelprinsessa”

  1. Ett äventyr att gå på affären, måste planeras i förväg
    Fast det är väl lätt att det blir bara spel om det fortsätter….