Jag var så arg att…

Jag var så arg att jag fick kramp i benet. Kan man säga så? Kramp i benet är i alla fall det enda kvarvarande symptomet efter raseriutbrottet på matbutiken tidigare ikväll. Det och att vi faktiskt inte har någon mat hemma. Pojkarna bråkade oss effektivt ut ur alla möjligheter att handla mat och istället för att ursinnigt ryta något onämnbart så valde jag att scanna av (bort) alla inscannade varor, lämna varor och den polettförsedda vagnen kvar i butiken och sedan med arga foten före gå ut därifrån. Barnen följde skamset efter. Sen åkte vi hem. Vi får väl äta ur frysen denna vecka. Jag tänker INTE beställa från nätet, då går hela lektionen om intet.

2 svar till “Jag var så arg att…”

  1. Det var det värsta, månntro om det finns någon smärtstillande tablett i deras hylla med receptfritt 🙂 mot benvärk. Skämt åsido, stackars dig, kram och natti