MALL OF SCANDINAVIA

Jag hade ju hört hur svårt det kan vara att hitta igen sin bil så jag tog det säkra före det osäkra och dokumenterade parkeringsplatsen…

Fina tjejerna med nyvåfflat hår…
Vi laddade med dumplings, klokt nog med tanke på hur mycket det fanns att titta på sedan!
Disney Store… DÄR fanns det ju en och annan pryl… Ellinor gick längs med raderna med klänningar och sade ”den dääär vill jag ha, den dääär vill jag ha, den där…”.The LEGO Store kunde vi ju inte missa heller! Ellinor och jag byggde tre så kallade mini-figs, minifigurer – en var mormor, en jag och en Ellinor själv.
Finaste kusinerna!
Efter all shopping i Solna åkte vi till Kista och åkte med sushi-tåget på Zan. Guuuu vad gott! Vi åt som om vi svultit hela livet, shit alltså. Ellinor klämde återigen ett par efterrätter förutom lite nudlar och kyckling.

Ett svar till “MALL OF SCANDINAVIA”

  1. MALL OF SCANDINAVIA jag såg ett program nyligt från bygget av det, tror det var UG handlade om arbetarskydd, under byggstrejken som var nyss.
    Klokt att dokumentera ingången för att komma rätt när ni skall hem, vad tyckte dom om JOE, skötte han sig?
    Vilken oändlig massa grejer och saker det finns och vad glada kusinerna ser ut att vara, Norah och Ellie verkar ju mysa
    Fortsätt och trivs 🙂 kramar