4 svar till “Allra sista Harrys”

 1. jaså, var ni ut och åt dålig mat? Det var väl tråkigt, det var då stora portioner 🙂
  kramar

 2. Precis. Är det mat (och vad är det då?) eller är det efterrätt på tallrikarna?

  Harrys fanns i Luleå också en tid (visst är det litet sports bar-aktigt?), men vi gick aldrig dit. Jag hörde litet för ofta folk säga att de var missbelåtna på ett eller annat sätt, mest med maten. Med två stora, etablerade sports bar-kedjor i stan, som har god mat och mysig miljö, så uppstod aldrig behovet att besöka Harrys och efter något år, kanske två, så stängde haket.

 3. Vi har varit där ett par gånger efter jul då de har haft ”måndagsspecial” som är taco-buffé där barnen äter gratis. Hur bra som helst och vi kan kosta på oss att köpa läsk till och eftersom barnen och jag tillsammans äter som max en och en halv vuxen så måste det ju gå runt för dem?
  Nu var det nytt folk som jobbade där, det var ingen som tog emot oss, vi fick duka själva och stå och tjata till oss något att dricka och sedan tjata till oss efterrätter (alltså att beställa, för det var ingen som hade tid att komma och ta beställningar).

  Maten, taco-buffé som ju är svårt att misslyckas med var EXTREMT liten och guacamolen var rent ut sagt äcklig.
  Efterrätten som jag kostade på oss, eftersom barnen gick med på att hoppa över läsk till maten hade de också gjort om. Förra gången jag åt en marängsviss där så var den helt otroligt god, nu var den, well, söt och sliskig men smakade inte något vidare… Stor portion för visso, men med allt det andra så himla _inte på plats_ så kommer jag inte att återvända.

  Sen när det var dags att betala så kostade kalaset många många gånger mer än för två veckor sedan när vi senast var där, för priset hade ändrats.
  DET kan man ju tycka att någon kunde ha tagit sig tid att förklara? Sen skulle ett av barnen äta gratis också, men det sket de i på notan. Så jag betalade fyra x fullpris, inte asdyrt men rätt så jäkla mycket mer än tidigare…

 4. Precis, det är en sportsbar med typisk sportsbar-mat. Som regel ganska god mat, det finns en Harry’s i Helsingborg som jag frekventerat ett par gånger och har aldrig varit missnöjd.
  För Väsby Centrum är Harrys ett lyft, eller, det KUNDE ha varit ett lyft!
  Det var ett lyft ett tag.
  Nu får vi verkligen se hur det går…

  Jag blev så FÖRBANNAD igår. ALLT går att fixa med ett leende, allt går att fixa med ett ”ursäkta men så tråkigt, kan jag bjuda på en nallebjörn?” eller VAD SOM HELST. Nu betedde sig båda de nya som absoluta nybörjar-UFOn och jag blev mer och mer förbannad utöver måltiden…

  Inte på en enda punkt klarade de av att serva oss.
  Det är så jäkla stor skillnad mot tidigare besök att det nog är det som är avgörande. Man får bara inte vara så dålig på service utan att be om ursäkt åtminstone en gång!