Vi firar

Vi firar en hel vecka utan blöja! Ellinor har helt och hållet gått in för att det här skall klaras av, så nu kör vi utan blöja på dagarna. Nattblöjan vill hon ha kvar men den har jag lovat att vi skall testa utan i sommar. På förskolan har hon tagit på blöja när de skall ut i skogen och på längre utflykter. Hon har kissat på sig ungefär en gång om dagen och ganska ofta på eftermiddagen när jag hämtar utomhus, då tror jag det blir lite glapp i fröknarna och så kommer inte Ellinor ihåg att säga till. Har det inte varit någon olycka på dagen så har det hänt sedan hemma när jag glömt av att påminna, typiskt nog vid spel… Idag har hon hållit sig helt torr ändå fram till kvällen när hon prickade precis alla soffdynor utom en med en olycklig mängd olyckor… Så det blev trångt till lördagsfilmen (alla vi på en dyna!). Men allt som allt, koola tjejen bestämmer det mesta själv – att det är dags att sluta med blöja och när det är dags att gå på toaleten (man skall INTE tro att det går att säga åt henne att gå…).

Ett svar till “Vi firar”

  1. Hon är himla fin som bestämmer själv, och får det att fungera, någotsånär 🙂
    stora krama åt allihop, dig också
    Nu är det middag som gäller, grannarna har just lämnat, efter en öl och så delade vi på en flaska glögg som övervintrat i skafferiet, gott i gottgott
    kram