Sjukbesök till VAB’ande kompisar


Vi satsar hårt på att bacillerna inte överförs utomhus!

Snålblåsten gjorde att picknicken och lekstunden blev relativt kortvarig, men vi fick en härlig promenad i den lånta vagnen. Typiskt nog sprack det upp och blev hur soligt som helst när vi åkte hem från Kungsängen… (det regnade iofs när Ellinor och jag lämnade Väsby, så det var ju en mycket trevlig utveckling av vädret).


Ellinor förklarade först att hon var ”för stor för att åka vagn” men sen var hon RÄTT nöjd med att åka Lucas racervagn… 😀 Då kunde vi vuxna promenera raskt uppför och nedför bergen i den kuperade förorten. 🙂 (härregud svettigt!)

Ett svar till “Sjukbesök till VAB’ande kompisar”

  1. Vilken promenad, elrullstol kanske…. så fint det ser ut med öppet vatten olch vilken präktig segelbåt som låg i, den kan nog utan vidare ta sig runt klotet 🙂
    Hälsa Jessica