Uppsalatur

Det var en bebis som förde en ljudlig diskussion med sin mor ett par bord bakom oss, Ellinor var mycket intresserad. 🙂


Ja alltså, jag råkade ut för ett par olika jättemärkliga olyckor när jag dukade upp och sedan skulle äta maten där på IKEA. Det var något fel på besticken, SÅ klumpig brukar jag inte vara… 😀 Vid en närmare kontroll insåg jag att vuxenbesticken var magnetiska! 😀 Märkliga effekter uppstod.

Ellinor blev förtjust i den här ”skattkistan” och den var ju jättegul och fin (och bra att sitta på). 🙂

Jag blev jätteförtjust i den här nya större varianten av ”death-star lampan”, Ellinor ville öppna och stänga alla. 🙂

Vi avslutade besöket med en kvällsmatsglass (heja bara så hälsosamt det här blev…). När vi satt där, strax efter stängningsdags, kom en ur personalen och gav oss en påse bullar! Snällt! 🙂 Jag trodde hon kom för att köra ut oss… X-)

2 svar till “Uppsalatur”

  1. Har ni varit dit och ätit Ingvars födelsedagsköttbullar, han fyllde ju 90 idag eller igår,
    Vad hade dom för magiska bestick som Ellie var alldeles fascinerad av och lampan som hon sträckte sig efter, gillade hon den?
    Älsklingsbrudarna på sista bilden, kramar