Stora hjärtat flög

Det var lite grusigt att komma igång för somliga som sagt… Hon kom sig dock snabbt och var vid väldigt gott mod hela den långa processen att checka in brorsan och komma genom säkerhetskontrollen. Ganska mycket tack vare sin underbara storebror måste jag säga! Han lekte med henne och distraherade henne helt perfekt medan jag pratade med folk och fyllde i blanketter! 🙂

Hur många vindruvor kan man få plats med i munnen och fortfarande le?

När vi kommit in på terminalen fick vi äntligen en välförtjänt (dyr, ugh) frukost! Det var mycket att titta på utanför fönstret men maten var god och hade det inte varit för att Ellinor råkade hälla ut ett glas möjlk över Tobias byxor så hade måltiden och väntan varit helt utan incidenter så långt! 🙂

Vi kramade storebror farväl (flera flera gånger) och lät honom följa med den assisterande personalen ombord på planet. Sen gick vi direkt till ”Alfons lekland” där vi fick leka helt själva, Ellinor stormtrivdes och vi härjade på där inne fram till strax efter avgångstid då vi styrde stegen tillbaka till gaten för att dubbelkolla att flighten åkt som den skulle.

TUR var väl det, att vi gick tillbaka till gaten för att kolla!! Där STOD ju planet fortfarande!! Jag frågade runt lite bland övriga random passagerare och fick bekräftat att det planet inte rört sig (så att det inte var ett annat plan som dykt upp).

Lite senare började det rassla in meddelanden om ”Ny avgångstid” från SAS och jag började undra hur lilleman hade det därinne. Han fick ju tidningar, lego och godis med sig så jag vet ju att han klarar sig ganska länge rent underhållningsmässigt. Men vad tänkte han? Oroade han sig?

Efter en halvtimme lastade de plötsligen av alla passagerare och bagage och Tobias kom sist av tillsammans med det andra ensamresande barnet. Han var vid gott mod men ganska upprörd då han skickat MASSOR med meddelanden på WhatsApp och inte fått svar. 😮 Jag fick förklara att han inte har wifi på telefonen där i planet och att det därför inte går att skicka något (hann peka på symbolen som indikerade att inget gått fram), han har ju inget abbonnemang heller så det var ju helt enkelt inget som gick iväg. Han muttrade lite över det men jag fick ytterligare några kramar och en puss medan vi väntade vid den nya gaten på att det nya planet skulle gå att boardas. Sen gick han lugnt med assistenten ombord på det nya planet och vi vinkade hedjå igen.
Nu lämnade jag inte gaten förrän jag sett vad som hände med planet. Ellinor hade tacksamt nog något att syssla med precis där vid gaten så vi det gick bra.
Drygt en timme försenade rullade de till sist ut planet och sonen tog av mot Luleå och den väntande släkten. <3

2 svar till “Stora hjärtat flög”

  1. Fint väder var det ju också, så fin bild där dom kramade varann och gott fika såg det ju ut att vara, munnen full på bägge två
    kramar åt kvarvarande, Tobias får jag krama i morgon