Zan-sushi, legodrake och musikapp

Efter bion gick vi till Zan, sushirestaurangen (med mera!) med sushi-tåg. MYCKET uppskattat av Tobias som inte kunnat glömma att David fick följa med dit en lunch för länge sedan, det lät ju liksom för bra för att vara sant det där med att man fick äta så mycket man ville och maten bara åkte förbi på ett spår intill bordet… 😀

Prissättningen på helg var lite lite dyrare, men 15x[barnets ålder] var inte så tokigt ändå! Men man kan väl säga att om man låter en 3-åring sitta intill ett band där det blandas både efterrätter och mat så blir det EN OCH ANNAN efterrätt… 😀 Hon klämde tre stycken tror jag, innan vi började sätta stopp. X-) Hon åt med viss tveksamhet nästan en bit kyckling och ett par munfullar ris också. Man kan ju se på den snygga chokladmustaschen vad det var som var godast! 😀
Tobias åt så mycket att han dog. 😀 Han var mycket nöjd och ville ju egentligen prova äta fler sorters sushi, men när det började dyka upp riktigt spännande sorter hade han redan klämt en 8-10 fat (x2 bitar)…

Ytterligare en efterrätt hanns med. KAN man äta för mycket choklad? Nää…
När vi kom hem byggde jag och Ellinor klart Lego-draken jag och hon byggt på ett tag (länge!). Hon tappade till slut fokus och Tobias hjälpte mig bygga klart vingarna. Jag blev glad för plötsligt blev det ett byggprojekt mindre i det hörnet av köket… Tror jag skall ta med den här draken till jobbet! 🙂
Till mystimme spelade vi:
Tobias blev väldigt taggad (ser ju inte ut så, men…) och ville spela in och ladda upp sin låt. Man kunde göra det, inbyggt i spelet. Men det var lite för lite tid till det så det får bli en annan gång!
Ellinor accepterade att hon inte fick spela (hon har inte tangentbordsvanan inne ännu) och lekte ganska ystert med sin barbie under tiden. 🙂

3 svar till “Zan-sushi, legodrake och musikapp”

  1. Det var en massa bilder, har Ellie börjat prova pinnar till sushi, hon får träna lite, så där skulle jag svälta ihjäl, men vilken tugga hon lade in munnen full 🙂
    Tobias ser lite dämpad ut, är han trött eller gruvar han för resan norrut?
    Vilken spelmojäng ni har skaffat Kram och godnatt

  2. Spelmojängen är TV’n med en app man kör i vilken internetläsare som helst. 🙂 Så inget avancerat. 🙂

  3. Å, men vi MÅSTE äta där när vi kommer i maj!! Men hur länge räknas de som ”barn” (15 x åldern)? Och vad kostar det för en vuxen dårå?