På alldeles nya skridskor

Jag hastalavistade in på sportaffären igår efter middagen och köpte ett par skridskor för 345kr. Jag hade tänkt kolla på Blocket, men det tar så mycket mer tid och nu var det ju åka som gällde så jag fick lägga ut ett par hundringar mer… Tyvärr glömde jag köpa hjälm (doh!) så jag fick använda S cykelhjälm (till barnens stora nöje, de tyckte det var helt hysteriskt roligt att jag hade cykelhjälm på huvudet..?). 😀

De nya grillerna gick att åka på de med, men jag måste säga att de jag lånade igår var bättre! 🙂

Ellinor var supertaggad idag, hon ville åka själv (dvs med mig i handen, aka även hållande ett stadigt tag om ryggtyget i overallen…) och hon ville åka själv med stol. Sen blev hon lite trött och ville sitta på stolen också. Brorsorna och kompis körde tacksamt runt på henne. 🙂 Idag gick det bättre för alla tre pojkarna, det var häftigt att se! Två dagars övning och 100% bättre, det säger en del om hur mjuka hjärnor de har OCH hur viktigt det är med övning! 🙂

Efter skridskoåkningen lämnade vi David hemma hos kompis och begav oss till skolan för utvecklingssamtal med Tobias. Jag hade hunnit oroa mig för hur störigt det skulle vara att ha med Ellinor dit (ipaden var med, men ändå) men hon loggade ut redan när vi lämnade ishallen och tog en kraftig powernap under HELA utvecklingssamtalet! Jag bara bar henne från bil till klassrumssoffa och där låg hon, fridfullt snusande genom hela samtalet… 😀


4 svar till “På alldeles nya skridskor”

 1. Svårt att veta vilket av alla inlägg man skall börja kommentera på… x-D

  I alla fall – har du med nya griller? 🙂

 2. Jamen min hysteriska telefon! Den SPRUTAR ur sig inlägg ibland…!
  Japp, jag med nya griller. På första bilden mina nya och så Tobias begagnade griller till höger.

 3. Dom såg ju bra ut, skridskorna och cykelhjälmen funkar ju också, skyddar den vid närkontakt med marken, vid cykling, så bör den ju fungera på is också, isen är ju hårdare men farten lägre 🙂 Blir det kanske nya skridskoåkare vad det lider 🙂
  kramar
  Lugnt och fint efter åkningen verkar det ju också ha blivit

 4. Spriller nya skridskor är inte alltid slipade. Visste du det? Vi har precis köpt nya (justerbar storlek igen) till Ruben och de var bara grundslipade från fabrik. På XXL tog de en 50-lapp för slipningen, på Intersport ingick det. Där var de dessutom 180 pix billigare, så där blev det affär till slut.