Sämre idag

Mamma, det är så svårt att hålla ögonen öppna när man är sjuk”…

Jag fick förklara att det är kroppens sätt att berätta att den behöver vila och att det var helt OK att ta sig en lur på kökssoffan om det kändes skönt. Tio sekunder senare sov hon.

Hon hade ganska hög feber nu, och då var det bara två timmar sedan hon fick febernedsättande. Vet inte riktigt vad mer man kan göra, förutom vätska och sömn och hoppas på bättring. Själv har jag ont i skallen men bara ”normalt” ont i halsen (känner inte för att ta bort halsen varje gång jag behöver svälja nu), lite diskret täpp i näsan men annars OK. Tar en ipren och sätter mig och jobbar lite medan Ellinor vilar.

 

Ett svar till “Sämre idag”

  1. stackars er, halsont och feber 🙁 inget vidare, tur att det finns Ipren och andra medikamenter. Tur också att bröderna bus är friska
    Kramar, ni är i mina tankar