Tiokampen – andra grenen: Skridsko


Idag var det dags för andra grenen, skridsko ett varv runt rinken i ishallen. Det var välorganiserat och enkelt att vara med, det var lite väntan innan vår tävlande kom ut på banan men något annat är ju inte att vänta sig när det är så många startande (440 st!).

Vi hejade allt vad vi kunde när Tobias åkte och hips vips var det över och vi styrde kosan till ”Mammas” för lite energipåfyllning.Det var ett relativt stort 6-årskalas som pågick inne på ”Mammas” när vi kom dit, vi fick plats ändå men barnen var lite återhållsamma med leken då det var ganska fullt och ganska ljudligt där i lekrummet. Det är skönt att se att de ändå gör det, stannar upp  när det är för stökigt. Det känns sunt på något vis!

Kalassällskapet bjöd oss på tårta så jag tror barnens känslor var väldigt positiva ändå, jag blev då sannerligen glad! 🙂

Kan också meddela att jag åt den dyraste varmkorv jag någonsin köpt – 300kr fick jag betala för att vi suttit kvar och haft trevligt i två timmar… (max parkeringstid 1 timme). *muttra*

 

Ett svar till “Tiokampen – andra grenen: Skridsko”

  1. Så duktig han är, Tobias och vilken fin bild där ellie står och kramar honom 🙂