Rester

Jag har under veckan tröttnat på bråk så jag körde HEEELT mellow stil och det blev ”fredagsmys” FÖRE maten idag, sen kunde jag preppa middagen i lugn och ro och när det sedan blev dags att äta satte jag mig med det enda barn som faktiskt hörde/lyssnade (Tobias) när jag bjöd in till middag (ropade ju trots allt bara fem gånger) och när vi entusiastiskt började äta så kvicknade de andra två till och anslöt… 🙂

Efteråt fick jag sitta och bliga in i de tända ljusen för mig själv en stund (barnen försvann ganska snabbt tillbaka till spelfredagen) och det var bara skönt.

Så skönt! 🙂 Har haft en tuff vecka med mycket humör från både barn och mig själv och fredagen avslutades med en fet humörkrasch i en jobbfråga då jag gudskelov stoppade mig själv från att skicka det där VÄLDIGT ARGA MAILET som låg färdigt i mailprogrammet innan jag åkte hem. Jag gormade ljudligt loss i ämnet när jag satt på toan hemma senare, förklarade ALLT jag ville få sagt och sade det med emfast, det var skönt. Tömde huvudet där och då, uppe i badrummet. OM jag fortfarande känner så starkt på måndag skall jag göra ett nytt försök, men då skall jag ringa vederbörande. Men nu är det HEMMA som gäller, hemma och bara vara. Pussa på barn och inte göra fler måsten än vi måste. 🙂

Imorgon väntar andra grenen i ”Tiokampen” för Tobias, vi andra skall förstås heja på allt vad vi orkar och kanske passa på att vässa alla skridskor efteråt eftersom Väsby Hockey bjussar på detta under tävlingen. 🙂 Sen soft soft lördag. Söndag är körsång i kyrkan för pojkarna, blir spännande att se om David kan låta bli att lägga sig på altaret denna gång… X-)

 

2 svar till “Rester”

  1. Så festligt det ser ut, tyckte det såg ut som tårtor men det är ju tabletter, kram på er, nu är det te och sängen 🙂

  2. Det var ju utförligt och uttömmande, klokt att varva ner så där, meditera framför en ljuslåga
    Smart att säga vad du tyckte på toaletten i badrummet, vist att , om det behövs, ringa i st f mejl, dom blir ju kvar mejlen, svåra att ta bort 🙂
    kramar och lycka till i helgen