Sen gjorde hon det bästa av situationen


Ellinor kom till slut upp i sängen men då var det dags för oss andra att stiga upp, en mindre kris utbröt då också förstås. Men när jag förklarade att hon inte behövde stiga upp så rullade hon faktiskt nöjt ihop sig under täcket. Pojkarna fick frukost och matsäck, sen fick de gå själva till skolan i -12 graders solig vintermorgonväder (det klagades en hel del och jag kände mig som mother of the year…). David skall på skolutflykt till Naturhistoriska idag och Tobias har lapp med sig om att han får gå hem själv direkt efter skolan. Ellinor och jag väntar hemma – idag är förskolan stängd nämligen.

När jag skeppat iväg pojkarna hittade jag Ellinor som på bilden ovan, så skönt!

2 svar till “Sen gjorde hon det bästa av situationen”

  1. Jamen det var väl ett bra slut på morgonhumöret 🙂 Roligt att ni har haft samma väder som oss, soligt och klart, solen värmde kände jag när jag stod vid postlådorna och pratade med Barbro på förmiddagen
    kramar

  2. Ja hon gjorde det enda rätta och sov lite till… 🙂 Jag såg att trots att det var -12 så tinade snön friskt på alla ytor som solen kom åt! 🙂 Så nog går det åt rätt håll! Kramar!