En trevlig dag

Vilken hit! Vanligt vatten, med basilika och gurka i! DET skall jag prova hemma också. Jag kan ju lika gärna avslöja att i hastigheten när jag köpte vattnet så trodde jag entusiastiskt att det var lime och mynta i… 😀 Det var jättegott oavsett.

 

 

Kollegorna bjöd på sin lunch – precis som i Norge äter de en brödskiva med diverse tillbehör. Det var jätteroligt och de tyckte det var ännu roligare när jag försökte läsa och uttala namnet på ett par av de helt oidentifierbara påläggen… 😀 Jag åt ett otroligt delikat pålägg som jag trodde var ajvar eller någon form av paprikaröra som visade sig vara väldigt välkryddad råbiff (!!). 😀 Jag bangade på att äta ”hagelslag” på mackan, men jag provsmakade några och kunde konstatera att en sån där ask skulle gå åt på nolltid hemma hos oss…

Efter lunchmackan gick allesamman ut på en blåsig promenad i närområdet och min kollega berättade historien om stället (han är född och uppvuxen i staden). Jättekul och jätteintressant. Och blåsigt.

När jag handlade frukost/middag fick jag med mig världens smarrigaste mellis också – en burk morötter och en burk hummus att dippa dem i! Jättejättegott och vilken bra idé! 🙂 Skulle man kunna skicka med Tobias som eftermiddagsmellis… Att jag även råkade få med ett par croissanter som jag glömde ta fram till eftermiddagsfikat (som de naturligtvis inte firar, hälsosamma människor som de är) klagade jag inte alls på när jag väntade på inställda tåg och försenade flyg..!

Ett svar till “En trevlig dag”

  1. Rolig mat och dryck 🙂 Vad har dom för växt i vattnet, skulle vara kul att se buteljeringsmaskinen…
    Kram