6-årskontroll

På ett och ett halvt år har David växt nästan tio centimeter och lagt på sig knappt två kilo. Han är ju vår lillebror – fast nog märks det att han är större än någonsin! 🙂 Så sent som i söndags misstogs han och storebror för tvillingar och nu tangerar de varandras storlekar (snart köper jag samma strumpstorlek till båda killarna OCH mig…).

Han fick en spruta också, så nu är skyddet mot Mässling, Påssjuka och Röda Hund påfyllt. Han gjorde en liten min när skolsköterskan stack honom, men hon hade bett honom att blåsa en såpbubbla så skulle hon sticka samtidigt vilket på sätt och viss innebar att han var beredd (och det hela tog väl en sekund). 😀 Jätteduktig! Han är så skön David, han verkade inte gruva sig innan och han var ganska taggad inför mätningen – att få besked om hur lång och tung han blivit.

Sen sade han inte många ord under besöket, på sitt typiska vis jätteblyg när han ställs i fokus. Men skolsköterskan är en fantastisk människa och hade inga problem att förstå vad han svarade på hennes frågor. 🙂

Men rygg och hörsel och syn utan anmärkning och vi var välkomna tillbaka nästa år för en extra synkontroll (och om vi blev oroliga kunde vi ta direktkontakt med Danderyd dit Tobias gått så fick vi säkert kolla upp det där).

En skön kille den här Daviden vi får njuta av…! <3

Ett svar till “6-årskontroll”

  1. Där är det ju klart godkänt, vilken solstråle 🙂
    Kram David