Kan man sova när man fått en ny säng?


Ellinor försvann ganska snabbt upp till nya sängen när vi kom hem. Den och alla hjärtan fick godkänt! Inga problem sedan att lägga sig, mycket mycket myyys med nya kudden och stora sängen och stora täcket. Men sen var det liiite svårt att låta bli att tassa upp och kolla vad mamma och brorsorna höll på med… Tre vändor upp ur sängen följt av ett par utbrott – kudden var bråkig (inte lika lätt att vända på en fullstor platt kudde som den lilla spjälsängskudden så den blev ju dubbelvikt och knölig…), sen var det för lite täcke, sen för mycket. Sen somnade hon äntligen.
Jag var precis in och drog ut hennes pekfinger ur munnen på henne och då verkade hon sova djupt.

Ett svar till “Kan man sova när man fått en ny säng?”

  1. Ser ju himla skönt ut för lilla (stora) Ellie, klart hon sover i sängen där fast det är ju lättare att stiga upp, sedan att mamma är där och petar ut fingret ur munnen är ju ett besvär 🙂 kramar