64 små fötter senare


Nu är alla ”snujfar” rena och redo för lek, alla utom en som fick specialbad för att få bort smutsen ur alla omöjliga veck och vinklar (får se om det är någon färg alls kvar på den stackarn imorgon…) 1.5 h intensivt skrubbande med tandborste och jag inser nu vilken otroligt dålig idé det var att göra det här mitt i torraste perioden på året. Nu skall jag hoppa i säng och ge mina händer ett fettrikt minispa medan jag läser fantomen (känner mig väldigt retro ikväll!). Den resterande mängden tillbehör till dessa blå gubbar får vänta till en annan kväll!

Ett svar till “64 små fötter senare”

  1. 🙂 Smurfarna, där står dom uppställda för inspektion efter bad 🙂 Nog är ju det bättre än att ligga i en anonym kartong på vinden här hemma och frysa, -20,9º, är det huset som är kvar att rengöra och vad hade den smurfen gjort som behövde specialbad? Smurfarna håller alla sysselsatta, kramar