Nu blire pannlugg av!

Det gick vägen! 🙂 Tobias har önskat sig ”långt hår” jättelänge nu och sådant tar ju tid. Så när vi började förstå att allt hår faktiskt gör att ungen inte längre ser som han skall så har vi börjat prata med honom om att kanske klippa pannlugg. Att kusinen gjort det tidigare var en stor hjälp!

Det var någon gång för ett par veckor sedan som jag med en ilning längs ryggraden insåg att det var bara drygt ett halvår sedan som vi hade lapp för ena ögat på Tobias för att träna upp hans ögon att se lika bra tillsammans – vad händer då om hans hår plötsligen har den effekten att all träning plötsligen görs om intet eller åtminstone störs litegrann??? Då började den stora kampanjen att övertala den unge mannen att åtminstone klippa fram en siktlinje i barret…

 

 

Ett svar till “Nu blire pannlugg av!”

  1. Ser juu ut att finnas underlag, han blir fin grabben, heja Tobias 🙂 Kram