Alltså…

Jag hörde hur det stökades på bottenvåningen medan jag var uppe och bytte på Ellinor – tidigare under kvällen hade det levts rövare i precis HELA huset så det var leksaker och kuddar och filtar över hela golvet.

Så ropar jag upp David och han säger lite i förbigående att ”jag vek ihop filtarna och satte allt på plats”. Jag borstar alla tänder, lägger Ellinor med en julklappsljudbok (Pettson får julbesök), läser fyra böcker för David (sista kommer Tobias och lyssnar med). Lägger David, Ellinor har redan dragit iväg med John Blund. Tobias och jag går ner för mystimme.

Man kan då LUGNT SÄGA att David plockat ihop och ”satt allt på plats”!! Shit pomfritt så ungen överraskat mig!! Han är HELT outstanding på att städa! 😀 Just att han faktskt städar _allt_ också, inte bara det han själv eventuellt stökat till, det är helt otroligt. Jag tror jag måste komma på någon extra extra överraskning som belöning för det här, för det är jäkligt häftigt (för att inte tala om skönt för morsan!)! 🙂
3 svar till “Alltså…”

  1. Det var ju en suverän städning, tomt överallt utom där sakerna skulle vara, duktig David, måste ju vara roligt för alla
    kramar från morfar

  2. Sagolikt! Vilken kille alltså! Ja, du måste verkligen hitta på något med honom som riktad uppmärksamhet för att han är så duktig på att städa. <3