Hur det fungerar


Jag har en miljon triljon saker att hålla reda på på jobbet. Har en oändlig mängd timmars ogjort arbete och småsaker att hålla reda på här hemma. Har minst två-tre veckoaktuella grejer per barn att hålla reda på när som helst.

Ändå finns det utrymme (i min hjärna) att komma ihåg vem det var som köpte den här t-shirten (inte jag!), till vilket barn, i vilken butik, i vilken stad, vad det var för väder då…

Om jag kunde lista ut hur mitt minne fungerar på riktigt och använda det mer fokuserat skulle jag bli en ruskig effektivitetsmaskinpå alla områden i livet…

4 svar till “Hur det fungerar”

  1. Jag vet EXAKT vad du menar syrran! Det har varit precis så för mig med. Tror dock jag börjar ha maxat ut all minneskapacitet, för på sistone har jag börjat märka att jag tappat en del sådana uppgifter ur huvudet. x-)

  2. Ha ha nej tokigt det kan jag ju inte! Vem skall då vika all tvätt?

  3. Ojdå, jag vill ju inte tappa grejer… jag vill bara komma ihåg ANDRA grejer…! 😀