Julmarknad på skolan


Traditionen bjuder att det bjuds på julmarknad på skolan i samband med lucia. Traditionen bjuder också att vädret buder på något extremt… I år regnade det faktiskt inte, åtminstone inte på riktigt. Men det blåste och var 10 grader varmt.

Tidigare år har det ösregnat, stormat, varit minus 20, snöstormat… Jag tyckte det var rätt OK väder i år, men jag var ändå väldigt glad åt skidkläderna jag tog på mig!


Barnen tyckte det var roligt, vi vann allesamman på lotterierna, chokladhjulet var svårt i år, glöggen var varm och kaffet kallt. Kakorna var smarriga och Ellinors lycka var total när hon fick en helt egen påse med pepparkakor!

S jobbade hårt i korvgrillen, fick styra upp en del när de som hade passet innan hade fördelat korvarna lite, hm, udda (grillen med glöd användes att helt förkolna en handfull kycklingkorvar och grillen utan glöd klarade inte att värma hundratalet vanliga korvar..).

Vi köpte med oss julpysslet barnen hade gjort, Tobias hade gjort jättegulligt julgranspynt till sina syskon och David hade dekorerat en kruka. Från förskolan fick vi idag med oss världens gulligaste tomte som Ellinor gjort!

Ett svar till “Julmarknad på skolan”

  1. Men så fin julmarknad, inte att undra på ett Ellinor ser lycklig ut – en hel påse pepparkakor, fint med riktiga kläder
    kramar på er