Glöggmingel


Förra året kunde jag inte vara med på grund av sjukdom/sjuka barn. I år hade jag gett mig sjutton på att det skulle gå!

Mormor flög hem på lördag morgon men David fick otroligt snällt nog hänga med bästisen (de hade haft en fantastiskt fin dag!) och Tobias fick hänga med ”storebrorsan” (min kompis son) och var helt överlycklig.

Jag var också helt överlycklig då att bara ha med ett barn (Ellinor) innebar att jag skulle få en chans att fullfölja en hel mening i vuxet sällskap och faktiskt njuta av tillställningen. Ellinor var nog glad hon med, det var ett par småpluttar i hennes ålder där förutom kompisen Lucas och jag såg inte av henne mycket under den trevliga eftermiddagen! 🙂Ett svar till “Glöggmingel”

  1. Så fin hon ser ut på bilden vid tvättstället, elegant i posen, sedan i bilen på väg dit verkar hon ju vara himla pigg
    Och vilket mingelparty, kors vad mycket godsaker, fanns årets glögg representerad, och hur smakade den?
    Fint det löste sig med bröderna så du fick tillfälle att gotta dig vid bordet, kram barnet krama alla 🙂