Julenisse på jobb

Skolan hade studiedag idag och för att ge mormor en rimlig chans till lugn och ro tog jag med mig Tobias till jobbet. Ellinor var på dagis och David var hemma och myste. Davids bästis kom förbi och lekte en stund efter mormor hämtat hem Ellinor så de hade det fint!

På jobbet hade vi tillfälligtvis julöppethus för våra kunder så jag hade inte så många plikter mer än att servera glögg och mingla…! 😀 Alla blev jätteglada av att se min lille tomtenisse och han jobbade hårt med att hålla ordning på mustflaskorna och kapsylerna som skulle läggas i en skål men som oftast lades lite varstans på dryckesbordet… 😀 Sen kan man ju konstatera att cateringpersonalen hade ett särdeles gott öga till den lille nissen, de tog med honom till efterrätts- och godisbordet flera svängar! 😀

Efter väl utfört arbete gick vi till centrum för att köpa en julklapp till stora kusinen i Luleå (så att mormor kunde agera tomtepost och ta med det tillbaka per flyg). 🙂 Vi passade på att fylla på med ännu mer socker på ”Chillbox”, nissen var mycket nöjd och jag var mycket nöjd med nissen! 🙂

Ett svar till “Julenisse på jobb”