Transformation

Jag har under en längre tid tänkt att jag skulle göra något åt utrymmet under trappan. Det har urartat till mer och mer förvaringsutrymme och mindre och mindre utrymme för lek. Nu är det dessutom bara Ellinor som kan gå in och ut där under utan att slå i huvudet…

Sagt och gjort, i tid till treårsdagen och tillsammans med mormor så rensade jag undan en hel hop leksaker, tömde hela utrymmet och städade ut.

Otroligt så himla mycket grejer som rymdes därunder! 😀

Sen häftade jag fast ljusslinga, satte upp ett ”fönster” mormor tagit med (en bonad med två rara katter i ett fönster). Vi köpte en fin matta, möblerade in och hängde upp väggen vi hade där senast när David var pytteliten (relaterat blogginlägg från 2010). Efter rensningen blev det en behärskad mängd grejer där inne under trappan och barnvagns- och dockförvaring utanför.


Bäst av allt var att bordet blev ledigt igen! Det har varit ockuperat av keyboarden i flera år nu, därför har Ellinors alla bjudningar fått hålla till på golvet…  Nu finns det gott om plats (om man är liten) därinne och jag ser fram emot att få se hur mycket mileage vi får av utrymmet nu! 🙂

Ett svar till “Transformation”

  1. så fin den blev, Ellies hörna, där blev det ju en riktig liten lägenhet att leka i, för henne 🙂
    Duktigt fixat