David ritar av!


Han är den förste som kommit på det såhär pass tydligt. Jättekul! Jag kramade om honom och berömde, han svarade ”men jag har ju bara ritat av, mamma”. Jag tycker att det är extra intressant att David rivit av kanten på papperet också, för att efterlikna proportionerna av bilden på iPaden. 🙂

Pojkarna bråkade lite om vilken teknik som var bäst också, typiskt nog. Storebror ville inte att lillebrors produktion skulle få så mycket cred och påpekade att man kan ju rita av mycket enklare om man lägger papperet _över_ iPaden. David kontrade med att ”då var det ju ingen sport”. Hangemäng vidtog. *suck*

 

2 svar till “David ritar av!”

  1. Intressanta vindlingar i hans hjärna, gäller att utveckla dom
    Krama gänget
    Nu skall ärtsoppan i burkar fvb till frysen

  2. Alltså, Norah är också chockerande duktig på att rita av! Plötsligt bara. Det är så roligt!