Stor bjudning under trappan

Ellinor gick in under trappan och började stöka medan jag gick in i köket och stökade på mitt håll. Oj vad hon jobbade! 😀 Det dukades upp än den ena läckerheten än den andra. Det var nyponsoppa med paj och tårta och gröt och pannkakor och morotssoppa och kaffe och läsk. 😀

Jag var bjuden, fröken Malin var bjuden och till slut blev även David och Tobias bjudna.

Hon plockade fram precis allt ur det lilla köket och alla bakelser och kakor togs fram (jag fick alla dammsugare eftersom hon fått klart för sig att jag gillar sådana). 😀 Lyckan var stor när hon hittade igen de små stickade dockorna med barnens bokstav på – då blev bjudningen befolkad också.

Ellinor bjöd in mig flera gånger, jag kände mig rik som kunde sitta ned och leka med bara henne, ostört och utan att känna mig stressad över något annat som ”måste” göras (som det vanligtvis är på en vanlig vardag). 🙂

LYX! Lyx och kärlek. 🙂


(måste diska också)

Ett svar till “Stor bjudning under trappan”

  1. Vilka kalas det hålls under trappen! Hon är inte rädd att ställa till jobb, massor med inbjudna gäster och flera menyer att smaka på, hon har det roligt tydligen
    Krama henne 🙂