Höststädning


Jag fick låna en eldriven häcksax och gav OCD-sidan av mig själv fritt spelrum idag. Det gick jättebra förutom min nemesis, den frbnnde taggbusken i hörnet som blivit allt för hög/grov så att maskinen inte alls rådde på den… Nu blev det en ”snygg” profilkant mitt i istället. Det blir till att anlita en firma för att kapa den med motorsåg istället.

Pojkarna var hos kompisar och Ellinor hängde med mig utomhus. Hon är verkligen en utefis! Flera gånger utbrast hon ”jag ÄLSKAR att vara ute med dig mamma!”. Hon hjälpte till en del, studsade i nästan en timme, blåste bubblor, lekte i sandlådan, cyklade och sjöng.

Skönt!

Och skönt att höststäda rabatterna! Om vädret är lika bra imorgon blir det årets sista rabarberskörd.


2 svar till “Höststädning”

  1. Det är nog tur att du får hjälp i den djungeln, om inte annat någon som pratar så du hittar ut, det var det värsta vad det vuxit.
    här har vi tagit upp bryggorna i hamnen, gjort vinterklart
    kramar