Tjejkväll

Pojkarna följde med kompisar hem efter skolan. Ellinor och jag skulle ta en kort tur till IKEA bara hon och jag. Passa på innan den fruktade ”lönehelgen” liksom.

Men när jag hämtade Dellan hade hon grymt blöta och smutsiga byxor och en relativt full blöja så jag åkte hem och bytte kläder på både henne och mig. När vi väl rullade var det allt för lite tid kvar för att hinna köra hela vägen till IKEA, äta, handla/byta varor och åka hela vägen tillbaka i tid för att hämta pojkarna så jag stannade på en parkeringsficka och diskuterade det hela med damen.

Jag är hungrig!” konstaterade hon.

Så jag svängde ned mot stationen och funderade på vad vi skulle göra och när vi klivit ut säger hon ”jag ÄLSKAR varmkorv” så varmkorv it is! 🙂 Vi styrde stegen ned mot korvmojen vid stationen och mumsade på varsina kokta med bröd. Det var våldsamt spännande att sitta på den höga stolen, Ellinor kikade på de andra matgästerna och undrade varför de hade så hög disk där vid kassan eftersom hon inte alls såg in till han som jobbade där men alla andra gjorde det. Sen passade hon på att snurra lite på stolen, smakade lite av min korv (läs: 1/3 av korven).

Efter korvmojen gick vi på café och Ellinor charmade damerna som jobbade där genom att fråga vad de hette och berätta om sitt armband (”halsband” som hon kallar det) och så åt hon upp halva mitt fikabröd och hela sitt. När vi gick därifrån konstaterade hon att mitt var godare och att nästa gång vi fikar skall hon ha ett sådant. 😀

SÅ himla mysigt! Jag bråkar ju ganska mycket med Ellinor just nu så den här ”tjejkvällen” behövde vi verkligen. Vi hade trevligt och pratade en massa, sjöng när vi promenerade hand i hand upp längs gatan i centrala byn och tittade på smått och stort tillsammans.


Ett svar till “Tjejkväll”

  1. Fantastiskt så mycket uttryck som ryms i det ansiktet, krama henne (och dig själv) 🙂