Eget abbonemang

Stora killen gjorde det! 🙂

Ikväll levlade han upp sin andra World of Warcraft karaktär till level 20, vilket var villkoret jag satte för att han skulle få ett eget betalt konto i spelet World of Warcraft. 🙂 Man kan spela gratis med vissa begränsningar upp till level 20 så vi har härjat på tillsammans i några månader, han har lärt sig otroligt fort och jag har återupplivat lite av nöjet med det gamla spelet! 🙂

WoW har utmärkta föräldrakontroller inbyggda i spelet och jag får varje vecka en rapport på antal spelade timmar samt jag har stängt av chat-funktionerna och lite annat smått och gott. Men roligast är nog att spela ihop och se hur han både lär sig läsa engelska och lär sig spelkontroller och spelmodeller OCH att spela ihop som ett lag, på riktigt. Nu senast spelar jag en gubbe som skall springa fram och banka på monster och Tobias spelar en gubbe som skall skydda och hela sin spelkompis – han gör det med bravur! 🙂

 

2 svar till “Eget abbonemang”

  1. Då är han väl glad, kan jag tänka. Det var väl telefon det gällde, inte konstigt att han lyser upp, krama honom