Shoppingkväll

Idag brände vi av sista utbildningsdagen, den var bättre än gårdagen men det var ändå svårt att hålla sig vaken och alert och bidragande… jösses alltså. Men men, jag tror jag blev lite klokare och framför allt fick vi skratta ganska mycket idag och kursledaren kommer att sätta upp en LinkedIN grupp som vi alla får vara med i och fortsätta våra diskussioner. Det är jättetydligt att vi kommer från helt olika håll, vi som numera är kollegor och skall få hela apparaten att snurra bra tillsammans.

Det hjälpte lite att tänka på att jag lovat mig själv shopping ikväll, så när vi packat ihop och sagt hejdå till alla så tog vi tre tappra shoppare en taxi till Legends Outlet Mall. Det var en sk ”outdoor mall” och när vi kom dit insåg vi att det skulle bli lätt för lokalbefolkningen att se vilka som inte hör hemma, för i den här mallen så var det bilen som gällde… 😀 Fast det fanns ju en gågata med flera fina torg så det blev inte helt tokigt.

Idag var varmaste dagen på veckan, temperaturen toppade med 91F ~ 32C där när vi ramlade ur taxin.
Det fanns en T-REX restaurang, den hade jag besökt med barnen om de varit med. 🙂 Den verkade väldigt äventyrlig/interaktiv.
Jag hade siktet inställt på ”Cavender’s Western Outfitters” och SHITPOMFRITT så mycket grejer de hade där. Och shitpomfritt så dyrt allt var! 😮 Jag kollade runt och blev snurrig och önskade SÅ att jag haft syrrans skomått, så hade jag kunnat överraska med ett par tjusiga boots… isses alltså! 🙂

Sen ramlade vi över en bokaffär som hade de mest fantastiska saker! 🙂 Spel och böcker och smarta och roliga saker och leksaker och herrejösses…

Som en Disneystore fast med mycket mycket mer. Och böcker.

Men kolla alltså! ”Swedish Folding Ruler” minsann! 😀 Jag dubbelkollade med kollegan från england och han hade ingen aning om vad det var! 😀
En restaurang hävdade att de hade ”worlds largest selection of draft beer”, jag blev genast tveksam… 😀
Kansas Asphalt, kool skylt. ENORM parkering.
Enorm parkering utanför ENORM butik… Jag drog med mig herrarna in på Target, och baske mig om inte allesamman kom ut med ett par påsar var! 😀
Jag passade på att köpa lite presenter till kommande födelsedagsbarn och några fina långärmade tröjor till Elli. Köpte även oemotståndliga blinkiga och blingiga skor till Elli.
Gröna Hulkhänder till David. Och en och annan grej till.

Man kan konstatera att det var en galen tur att jag tog med den stora väskan på resan…!

Ett svar till “Shoppingkväll”

  1. Ser ju ut att ha varit trevligt och jobbigt, tur att du inte hade mer mått med dig, då hade du ju fått skicka hem en fraktcontainer. Hulkhänderna och blingskorna blir nog omåttligt populära kan jag tänka mig, här har sommarvädret kommit igen, regn och värre regn.
    kram