Oh la lá

Nu är de två arbetsmässigt mest stressiga dagarna över, nu väntar två dagars utbildning också. Imorgon får vi dessutom för första gången träffa våra helt nya kollegor från det senaste företagsköpet – dvs de som för bara några månader sedan var våra värsta konkurrenter. Så det kan gå så det kan gå… 🙂

Ikväll åt samma gäng gamla kollegor middag ihop på det som enligt lokalbefolkningen anses vara en av USAs bästa barbecuerestauranger. Jag beställde in en tvåköttgrillkombo som jag delade med en kollega som beställde in samma fast med två andra sorters kött. HÄRREGUSÅGOTT! 🙂

Så nu har jag suttit här och jobbat ett par timmar för att låta maten sjunka och det är dags att försvinna i säng igen, märkligt lätt att lägga sig att sova fastän klockan är mycket mycket tidigare än den brukar vara hemma… (kanske skulle testa lite mer jet-lag i mitt liv?)

Det där ”gula” tornet i förgrunden är ”giant fried sweet onion rings”, jag minns att jag såg sådana där helt enorma lökar i New York, nu har jag minsann ätit några också! 😀 Smakade helt vanlig lök, om än lite blek. Blek var dock inte en av de två barbecuesåserna som serverades till, milda makaroner. Det var så man fick undra om inte en del av gaffeln blev kvar i såsen när man tog upp den… X-)


Alla var verkligen upptagna med att äta när maten kommit in! 😀 Ingen var missnöjd och ingen orkade äta efterrätt. 🙂 Vi fick vänta en timme på att få bord, så stället var verkligen enormt populärt! Som vanligt ser det helt tokigt ut för ett svenskt sinne, att mitt i ett vägsystem ligger det några byggnader med generösa mängder parkeringsplatser runtomkring. Det var några restauranger det, till och med ganska fina sådana.

I sverige hittar man ju bara den typen av layout på truckstops och vägkrogar…

Ett svar till “Oh la lá”

  1. Det ser ju spännande ut programmet, fullmatat, det är kanske därför det är så lätt att somna och så middagen, bara den gör ju att man blir matt och trött
    Kul att träffa argaste konkurrenterna, nya kollegor 🙂
    här är grått idag, har regnat litegrann, Ove for och tog upp deras båt så det är inte någe mer båtåkande, bara ta upp kvar, skall sitta vakt inatt, med Eveline som sällskap 🙂
    Kram barnet