Även små fiskar kan vara fula

Man blir ju lite överraskad när man TROR man beställer in en ”seafood platter” och in kommer en jättetallrik med HELA friterade fiskar i olika storlekar…! Allt ifrån mini-spigg, småfisk (a la akvariemollys) till hederliga calamares och så de här små krokodilerna. X-) Hela. Och då snackar vi små GÄDDOR med tänder och fenor och rubbet.

Bara att hålla god min och njuta av maten och ångra att man inte dammade av spanskan bättre inför resan…

4 svar till “Även små fiskar kan vara fula”

  1. det var en konstig liten fisk, men stort huvud med stora ögon det fanns, är det nån fisk dom har dragit upp på djupt vatten
    kram 🙂

  2. 😀 Ser väldigt kool ut den firren, särskilt arrangerad sådär. Spännande att beställa mat när språket inte riktigt sitter. Litet som för G i Kina och Korea. De bjussar inte på någon engelska, vare sig i tal eller på menyer? Antar att det var mestadels gott i alla fall?

  3. Den såg superläskig ut och jag var den enda som vågade äta en! 😀 Sen åt jag en till bara för att den första var riktigt riktigt god! 😀 Men jag åt hela friterade småspigg också, det var över huvud taget en rätt utmanande måltid… 😀

  4. På de flesta restauranger vi provade var det klent med engelskan och bara på en hade de en meny på engelska. Vi funderade mycket på hur de fått firren att fastna sådär…
    Det var absolut mestadels gott, men som jag skrev till pappa – det var en ganska utmanande måltid just den här…! 😀