Idag

Idag VAB’ade jag, fast inte hemma. Och det var ganska skönt (inte alls lika mycket att göra här som hemma!). David kräktes två gånger på skolan igår och ett par gånger till efter det. Sen niotiden i går kväll har det varit lugnt, maten stannar nere och pojken är sitt vanliga jag. Ellinor får stanna hemma på 48h-regeln vid magsjuka (först 48 h efter sista kräkningen får man gå tillbaka) som omfattar även syskon.

Tobias då? Ja jo, vi gjorde den kritiska bedömningen att risken för smitta är liten och att han behöver skolan mer. Kanske helt fel, men det visar sig. Jag vaknade och så satt jag på busshållplatsen, nästan precis som en vanlig dag. Men sen slappade jag tillsammans med de två hemmavarande barnen i lägenheten.


2 svar till “Idag”

  1. Det var väl skönt, barnen ser ju då ut att ha det bra, skönt sysselsatta. Fantastiska spel, annars hade det varit pussel och ritblock
    Krama dom, krya på er 🙂